Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om döden.

staden ljus och strimma .
alt är mörker dimma.,
framtiden alt är svart.
mörk som en sorgsen natt.
livet ljus skall lysa ,
så att vår själ får mysa .
sanningens ande väckt.
till vår liv är släkt.
till livets droppar runnit ut,
till hela livet är slut.
lär er sanningens ande råda.
så att vi får en bättre värld beskåda-
lär er livets strömmar
.alt är inte bara drömmar ,
alt måste förändras inom oss.
lär er sanningen kärleken släppa loss
av birgitta gammal dikt




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-21 16:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Gammal eller ej, budskapet går hem. Finemang!
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP