Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första advent.

du lyfter mig fram i ljuset.
jag hör det heliga suset.
suset från änglar som ringer.
människorna bara springer,
fort till ditt hus.
för att få se ditt ljus.
när dom sprang till kyrkan.
av birgitta gamma dikt.

på väg till affären.
den svarta örnen flög upp.
till himmelen utplånades.'
den svarta örnen var sorgen..
gud tog hand om.
jag var fri,
av birgitta .gammal dikt,
skrev den är ja åkte bil i småland skogeen .
när in son dog,
stanade där såg när solen gick ner




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-21 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP