Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKYGG

Skygg

söker du en tillflykt

bland de udda

St0ftet 

får du dock från dina skor

snart skudda

Trygg

är du innan folk vill 

sabotera

Stygg 

blir du

när du inte orkar mera

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2022-10-21 16:44



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En gripande text som öppnar och känns.
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP