Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DIKTATORN KALLAR

Diktatorn kallar

Fika på Berggrenska

Alla måste närvara

i hans lilla skvallerskara

Diktatorn skickar

ett sms till gruppen

Alla sammankallas

sluter mangrant upp i truppen

 

Diktatorn kallar

alla sina skallar

Men ska imperiet rämna?

Hur många vågar lämna...?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-10-21 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP