Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Armbågarna


oroligt i omvärlden
påverkar vår vardag
det går inte heller blunda
pandemi krig ökade priser
inte nog med det
många mår inte bra
då mörkret blir tätare
före det vänder
många är vi
som drar åt oss armbågarna
Bäddar in oss i täcket

Leva eller existera
alla lever vi på olika sätt
Inget är fel eller rätt
Den som nyligen vaknat
den som sover vaknar droppvis
Kan december vakna
i november eller oktober?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-21 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP