Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Efterbörden

Kan även papperskvarnen skrivas
ansvaret handen har redovisa
inför arvtagaren föreningen
Tacksam framsyntheten skaffade oss
fullmakter då det gäller pengar
vill alla alltid ha mera
Vi får inte bli straffade för vi
uppfyllt dame Ednas vilja.
Bordet mitt borde vara larmat
papperskvarnen slutar mala
först då den överlämnad
bokar inte tid hos bank juristen
Nycklarna först och visningen

Berättade bokslutet för vännen
om damens katt Missan
och viljan
Plus eller minus
för Missans ekonomi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-22 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP