Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjud in naturen



borde den i själen sjuke göra
som rösten från såren inte höra
tragiskt höra bittra toner i mitt öra
de kan jag numera höra
annat var det förr
då öppnade solen sin dörr

det kan vara en gåva men även en plåga
orden höra som musik
den ena tonen inte den andra lik
vanligen beror det på handen
personförändring
Det inget kan göra åt
varken klister eller förlåt
Kanhända döden försonar
vad tröst den sorgen ger ?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-10-22 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP