Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens väsen!

Brisen frisk
Svallande ditt hår

Röda löv
Bildar din krona

Dimman
Din skrud

Frosten
Dina läppar

Mörkret
Dina ögon

Hösten
Du är ....




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-22 15:49



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Denna gillar jag verkligen ,älskar höstens årstid.

Denna dikt får de låta som en magiskt väsen som svalt sveper förbi… så fint
2023-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fagersamt
2022-10-23

  Nina Nightwish
Så vackert :)
2022-10-23

  Maiah VIP
En vacker hyllning till hösten! Höstvacker helt enkelt
2022-10-22

  Sparvögat VIP
Underbart vackert…
2022-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Och ett gissel.
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin