Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns stunder klokuggla


Det vackraste jag vet
vår fyrkant av trä och sanden
ännu hör jag din röst
sväva över kärröken
då våra skratt förvandlade
natt till dag
Ser du ljuset fast himlen grå
snart skakar himlen sitt örngott
och den första flingan vit
landar på vår tunga

Det är alla ljusa minnen
som får oss att orka
de mörka dagarna









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-23 07:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
håller fågeln löst i handen
den har byggt bo där kram
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP