Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tillgodo


Meddelandet gav plus på kontot
och pengar tillgodo
tid är lika med pengar
det vet alla om då de "öppnar
lönekuvertet"

Vännen kan köra med krockskadan
men vill inte onödigt bruka den
inte bra lämna plåtbitar efter sig
parkerar bilen hos mig
Begärt mera preciserad tid
annars för de vänta
tills vi kommer anlända

Alla fyrfota fått mat
rensat lådorna och Wilmer X
ska ha medicin några dagar till
hoppas allt går vägen
för grabben efter allt slit
alla händer haft







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-10-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP