Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesanateckningar



Då minnespalatset till trängsel fullproppat
med noteringar
omskakat med stress
förorsakat av tapetserade ridåer
oroliga propåer som lök på laxen
jakten då klockan rusar ut genom dörren
Det är då vi övergår
till anteckningar
för inte hjärnan ska implodera!





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-23 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP