Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid dödsbädden.

du skämtade 3 dar ,'
före din död.
jag ville ha ett foto.
foto av dig.
du skämtade o sa.
jag fastnar inte.
på kort.
dagen då jag var där.
vår bror jag skulle ,
komma tillbaka .
var du helt borta,
du skämtade ända in i döden.
vi visste det var slutet.
tittar på ditt foto nu.
med sorg o glädje.
kära syster..
av birgitta skrev nu22.10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-23 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP