Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN ÄR FARLIG NÄR MAN ÄR SALIG

Man är farlig

när man är salig

Då måste man bekämpas

Man är äcklig

när man är lycklig

Då måste glädjen dämpas

 

LARZ GUSTAFSSON 23/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-10-23 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP