Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kulramen klokuggla

Den som har en sådan
kan känna sig rik
utan att skämmas
kan han gå över lik
flyttar bara på pjäserna
döljer därmed fadäserna

Ganska vitsigt på min ära
skrockade generalen
drog undan falluckan
Städade undan bevisen
och allt var precis som förut




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-23 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP