Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arbetsmyran

Det är den som tänder flitens lampa
och läser nästa dags måsten
kanhända blir en lucka för en guldkant
släcker lampan igen


Godnatt klokuggla :)

Fast många sköra inte en chans får
stå på scenen och lysa
det är orättvisa de bär
bördor tyngre än andras




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-10-24 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP