Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Odling


Van som en är odla i kruka och land
svarade luttrad fru doktorn
som plitade sitt formulär
skrev ut penicillin
smittorisken var stor
de dumma fåren hoppade och skvätte
i en bubblande kloak
påstod hon skulle odla fram bakterierna
så hon visste exakt hur håriga de var
huh bassängen stängd än

många badar även de
som går ner med kläderna på
och babysim
en och annan blöja kanske läcker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-24 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP