Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Kragen


Annars rullar dyningarna som de ska
då plastkragen åkte av
och kisse äter som hon ska
då hon slapp strypsnaran
dags för en ny imorgon kväll
som får ärva den 10 dagar
för inte slicka lilla magen
Tror jag öppnat femstjärnigt kattpensionat
biter ihop för inte gå ner i spagat
tackar gudarna Wilmer X snart flyger ut
i det rummet ingen mer

än mina gosedjur får sätta sin fot




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-24 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP