Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmuntran kan hjälpa


Gaska upp dig

Gaska upp dig
sa en vän till mig
när jag var deprimerad
Han räknade upp mina positiva egenskaper
intelligent och receptiv
jag blev gladare
tänk vad det kan hjälpa
med lite uppmuntran och beröm




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-24 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP