Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon får vi återföra frid och lugn i våra liv.

 

 

25 OKTOBER, MAGISK DAG I UNIVERSUM: SOLFÖRMÖRKELSEN OCH NYMÅNEN I SKORPIONEN AKTIVERAR PORTALEN SOM BEFRIAR VÅRA SJÄLAR.

 

Den 25 oktober är en otroligt speciell dag, full av intensiva energier i kosmos. Tiden stannar på plats under en kort tid för att förena det gudomliga ljuset med själen och hjärtat. Universum ber oss att förlåta det förflutna så att vi kan läka smärtan och förnya våra liv.

 

Solförmörkelse:

Det är alltid värre innan det är bättre.

Den kraftfulla energi som universum överför till alla människor kommer att lyfta fram mörka delar så att vi kan befria oss från det förflutna och skapa en ny väg till framtiden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-24 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP