Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull


Då vi går in i butiken
söker en raritet
av slump finner oanad dignitet
kan liknas vid
den som vaskar guld i floden
blir lika himlastormande
över varje litet uns

alla har rätt att leva
och lika värdefulla
för den skull behöver ingen
vara vän med dem
vi funnit inget lita på
då de bygger en mur
nästan ett år
sitter där på lur i en vrå
liksom spindeln
och lurar den sköre

Dessutom en del personer
"gamla vänner" som gärna
skulle vrida om näsan på









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2022-10-25 08:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känns det igen bröderna Grimm
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP