Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rynkad nos


Det finns stunder
då det bubblar avgrundsdjupet
Raseriutbrott fega hundar
får något vackert överleva
bland manipulativa

dessutom vem är den antika göken
som lägger ägg i andras bo?

hade tänkt fråga hur han mår
men blockerad :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-10-25 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP