Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gåtan

Livet kan vara en rebus
spåren blir svåra att tolka
ibland kan slumpen hjälpa
om annat kan stjälpa
ett ord blir hjälpen på traven
har du tur blir pusslet komplett
glöm inte spara dina krafter
och slösa inte dem
på oheliga makter

Godmorgon älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-10-25 09:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP