Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MR THOMAS SKATTJAKT - OCH MIN

Jag var lycklig 

där Mr Thomas

sökte skatter

när han var liten

Jag blev åter barn

inombords

fastän utanpå

ganska sliten

 

 

Stigen gick ut

mot äventyret

Solen sken på

det vackert gula

Det var äkta eurfori

Och jag glömde det grå

och fula

 

På en scen 

en bit därifrån

sa artisten

en sommarkväll

att han sprungit just där

som barn

Och jag jublar nu

segersäll

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/10 2022

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-10-26 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP