Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:Andlou


FÖRVÅNANDE FÖRÖDANDE

 

Ja jag ser nu några flämtande

snart för alltid slocknade stjärnor

där på det så mörka himlavalvet 

 

all kraft all eld och allt stjärnstoft

sprids och kastas runt

i ett stort tyst och mörkt universum

 

även min själ är trött och flämtande

trött på att hålla mig förhållandevis flytande

och borta från destruktiva lockelser

 

visst är det så att mitt eget fria fall

i dag skulle vara såväl oerhört hårt

som ytterst förvånande förödande

 

men jag känner ändå märkligt nog

hur jag stundom krackelerar

och rent symboliskt vittrar sönder

 

men alla de nya sprickorna i fasaden

kanske en dag tillåter mig att släppa in nytt ljus

ett ljus som för all framtid besegrar ...detta mörka

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-26 14:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När sprickorna öppnar sig
och visar sig för mig
i all sin ömklighet
är det bara jag som vet
och kan göra något åt det
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP