Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Loppbiten


nu kryper de fram ur pälsen
alla blodsugarna
då veterinären drog blankt
och granskade den sovande
genom förstoringsglas
Den siste hade kaninloppor
sov under en barack
där kaniner brukade vistas
spolmask och bandmask
dessvärre tillhör även
de som tappar levande på blod

de som släpper ut sin gosedjur
tänker de på vad de bär hem
när det börjar klia
överallt på kroppen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-26 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP