Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tapeten klokuggla<3

Då jag tänker på tapeten ser jag en trädgård
med färgglada blommor där finns även
fåglar fjärilar en katt uppflugen i trädet
en soluppgång och en blå himmel därtill

Om jag vetat med platsbiljetten på tåget följde
saker att göra som det goda humöret förgöra
hade gått hela vägen istället för stå på perrongen
och invänta tåget

Då himlen landat hoppas tid finns över
klistra upp våderna som ger glädje och harmoni
kan då känna friska vindar dra genom själen

hurra har nu 3 extra pälsmuffar
önskar bli klar redovisa budgeten
måste först brottas med riksarkivet
rena släktutredningen
tacksam över inte behöva hämta ut
medicinen till pälsmuffarna
den kommer med en annan muterad

Har i alla fall inte som lejonet kastrerat
och vidgat näsborrarna på arme mopsen
han går på smärtlindring grabben
Stackaren deppade ihop




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-10-26 15:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack alla för applåder och kommentarer
känner mig litet indisponerad
av allt extraknäck

tack för idag klokuggla<3
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP