Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misslyckandet


Uppgivenheten

Uppgivenheten är granne med misslyckandet.

Viljan är antingen för stark eller för vek.
Kärleken kan vara alltför krävande eller för blek
Vi är trots allt
det viktigaste som finns för varandra




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-26 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP