Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Signaler klokuggla


Måste lära lyssna bättre
viljan starkare än orken
Damen kostade mycket
nu är vi flera händer
lägger korn i deras
lättnad då allt är över
Har argument
Går på en kur penicillin
hoppas den hjälper




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-27 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP