Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagen numro ett



Första dagen över ytan
varje andetag nektar för den trötte
ljusslingan genom landskapet
spåret att följa
försiktigt höjs rådjursklöven
vandrar
över de rodnande löven
sänker mulen över dammen
dricker livets vatten

stänker dyrbara droppar
över kostymen
mera behövs för i hatten
fästa plymen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-27 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP