Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla viktiga



Den största tillgången
är inte pengar på banken
utan förmågan
låta regnet falla som tårar
över såren
då tanken på orättvisor
som begås och har begåtts
mot våra närmaste
alla lika viktiga de vi döljer
bakom bröstbenet
alla bär vi vår historia
varsamt
mellan våra händer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-27 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP