Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets motgångar.

manen o kvinnan.
lovar att älska .
varandra i nöd o lust.
men det blir ej så.
när nöden kommer.
byter dom ut.
till en ny parter,
men vi byter inte ut,
våra barn när dom .
är tonåringar då.
just då är det katastrof.
och bråk från morgon.
till kväll vet hur jag .
fick kämpa dom måste.
veta var som är rätt o fel.
skönt at dom är stora nu.
nu är det skönt att vara fri.
nu får dom själv ta.
ansvar för sina liv.
nu har jag bara hunden o katten.
att ta ansvar för.
glömde en sak.
och mig själv att ta ansvar för.
av birgitta skrev nu27.10.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-27 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP