Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberbagatell 4

 

 

Skulle bygga en

pyramid av stenar blev

endast en grushög

över alla som gått en

för tidig död till mötes

 

en regnig dag sent

i oktober när löven

 slutat prassla och

är på väg att bli till mull

först då kommer tårarna

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-27 13:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Undrar ibland över guldstjärnor i någons bok. Är det mera hedervärt att dö med stövlarna på, än liggandes till sängs i någon annans hus?
2022-10-29

  Daniel_78 VIP
att bygga en pyramid åt dem som lämnat oss är en hedervärd handling,

men vad jag förstått har ännu ingen riktigt begripit hur ens de gamla egypterna lyckades...

en berörand dikt,
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP