Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lugnande droppar



Dessa är hälsosamma att dricka
i stunder av oro
fick lugnande besked från fru doktorn
odlingen bevisade
penicillinets effektivitet
de ställs mot väggen
med en bindel för ögonen
och skjuts ned
snabbare än Wyatt Earp
drog sina puffror
den sjuka återföddes raskt

Ständigt får en dessa tankeställare
måste erkänna mest tacksam
över dessa återställare
visst önskar sig alla att livet
ligger som ett nybonat golv
att dansa över
men ibland missar vi tåget
och det är helt normalt
med knarriga pauser

då skutan skaver mot andra






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-27 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP