Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhandsvisning


Vore bra om en resumé
kunde ges om filmen
Fast direktören vill se salongen
till bristningsgränsen fylld
Då gillas inte kritik av publikum




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-10-27 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP