Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trötta



Uppskruvad som en klocka
hjärtat det tickar
ser saker som ännu inte hänt
vänder på varje sten
tröttar maniskt ut vännerna
Opportun river stallet
Butter svänger med rökelsekaret
Motsträvig svänger sig
Trötter vill inte slösa energi
Kloker hummar och grubblar
Den religiöse som ännu tror
på bibelns tes
behandla andra som dig själv
protesterar och blundar


Snövit och de 7 dvärgarna
har rymt från sitt sagotek.

Godnatt klok som en bok.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-10-27 20:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltså ibland vet jag inte var de kommer ifrån. :D :D
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP