Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under lupp



Vänner till skadad har det inte lätt
den granskar syftet under lupp
minsta fläck och den förstoras
även handen som sträcks fram
kan räkna med få naglarna klippta
Den som förlorat tilltron
kan driva vänner till tålamodets brant
om den inte lär sig knipa käft och agerar
utan samtycke med sitt förstoringsglas
Alla är tyvärr inte med på samma tåg
de går sovande genom livet







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP