Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kontrollbehov



Den som inte haft det men fått det
skyddslösa blir mer vidbrända
undviker därefter spisplattor och platser
där sikten inte är fri

De vandrar som tjuren Ferdinand i hagen
sitter under korkeken och luktar på blommor
betraktar fågelbadet snigeln och myrorna
jagar en fjäril med håv och släpper den fri
solar sig genom löven
dansar ringdans med älvorna där dimman
kastat ut sitt skira nät över varje träd och gren
känner sig då hälsosamt bortkopplad
från all teknik och lyser som en solros
bland grödorna






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-10-28 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP