Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det som är gratis

Det sägs att allting här i livet kostar.
Ingenting är gratis.

Men att älska,
önska, gråta, hoppas, längta, vänta, skratta, leva, känna.

Är väl ändra gratis.

Vad som däremot kostar mer än vad vi kan betala många gånger är
sorgen över ett brustet hjärta, svek, död, krig, ensamhet, menlöshet.

Att bli lämnad

Att förlora

Därför vill jag nu påminna om det bästa som är gratis.

Kärlek.

Det finns överallt om vi väljer att våga.

Eller bekosta oss.

Det kostar visserligen känslor och stora investeringar.

Mer än vad pengar någonsin kan ge.

Men i dom flesta fall, är den underbar och gratis.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-28 10:28



Bookmark and Share


    Askanden
good point

ska man negga lite
kan man kontra med att det sämsta i livet ofta också är gratis
2022-11-01

    Atte Nordin
Tack! <3
2022-10-29

    Atte Nordin
Tack! ??
2022-10-29

    Solbelyst
Tack för påminnelsen. Fyller på med att vår natur också erbjuder stora värden som är helt gratis.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP