Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fågel på en gren28.10.2022

den sitter där i ljusets sken.
sitter i köket med min kaffe kopp.
finns det någon framtid hopp.
vädret är grått o trist.
men fågeln sitter på sin kvist.
min lilla vän sitter i fönster varje natt,
min lilla lilla kisse katt.
hon o jag sitter där dag o nätter.
om detta fortsätter.
lugnet sänker sig ner.
jag inget om framtiden ser,
jag tittar o tittar ut.
mitt liv är inte slut.
jag har varit nära dödens land.
jag håller hårt i minna käras hand,.
livet går upp o ner.
jag tänker på gud o ber.
när tvivlets dagar kommer o går.
ja inte alt om livet förstår.
skrev i dag 28-10.2022klockan9.50.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-28 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP