Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv


Jag kan tala om för dig att jag väntar.

Jag väntar nästan alltid på saker i mitt annars hektiska liv.

Jag väntar på bussar. Jag väntar på vänner. Jag väntar på tiden som ibland går så sakta så sakta.

Förr väntade jag på livet.
Jag väntade på att det skulle börja.
Sen gick allting fort.

Ikväll väntar jag också på dig.

Men du skriver inte till mig.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-28 10:56



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Väntan. Jag känner igen mig...
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP