Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Desto fler kockar


Desto sämre soppa
Var tvungen avbryta föreningen
suckade inom mig
Sade jag fixar det
Klarade inte lyssna till floden
Välvilliga händer
gör tråden trassligare

Det finns stunder tacksam
över det lilla






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-10-28 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP