Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bus eller godis

Skräckens halloween.
Ingenting mot äkta känslor.
Det som fräter inifrån.
Samtidigt sötsugen.
På salta fladdermöss.
Sylvassa tänder griper tag
om verklighetens dagar.
Smörjer in sig i någon slags
blodtörstande ödmjukhet.
Timglasets dödskallefjärilar
saknar sina egna vingar.
Samtidigt hon letar sig in under
varje liten cell som det värddjur
hon är.
Rasslande kedjor är nattens ballad.
Ännu inget gnisslande från
den mördande tystnadens skal.
Stänger igen munnen.
Biter ihop tänderna.
Allting svartnar.
Det som fräter inifrån.
Ingenting mot äkta känslor.
Skräckens halloween.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP