Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


David och Goliat


så många drabbas
inte enbart lammen även lejonen
markernas alla blommor
tragedi då såren
tar generationer läka
kriget bygger inte upp
det river ner

kan lejonen låta lammen
fredade vila vid källan
utan att döda dem
nog är det så
en del programmerade
för krig
genetiskt är det nog
viljan erövra

Goliat väljer de gröna till höger
och David de blå till vänster
plockar de poäng eller vad gör de
borta vid stridslinjen
den som plockat mest vinner
eller spelar de krocket
med kulorna?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-10-28 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP