Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inte för jag förstår mig på


tror allt ändå spindelben och kompani
trasslat in sig och bildat en knut
utan ett slut
kan bli så då man vill alldeles för mycket
och gömmer sig bakom en mask
om det bara varit en
förut blev jag stressad, men inte längre
känner mera vemod och sorg

vad jag menar med det, försöker för din skull
älskade uggleben
se världen i annat ljus kan inte ändra andra
det lättar ändå upp humöret
om man tänker ljusare tankar
tyst blev det i min täppa
då koltrasten och ungarna flyttade
till mera obebyggda trakter
de brukar komma tillbaka
då kölden nyper
talgoxe rödhake hälsar då på
bland talgbollarna

Tack för idag kram <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-10-28 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP