Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vita nätter


Efter regniga dagar
tänder lönnen eld på sina löv
snart kommer vita nätter
under stjärnors glittrande ljus
vi tänder brasor i kamin
och över himlen vandrar
vår måne som lyser ikapp
med traktens stjärnor
och han bär
något vitt kring sin hals
han vandrar genom vita nätter
och ger oss hoppet
under årets mörkaste tid











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-29 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP