Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


iNGEn dagslända



Kom till arkivets botten
där fanns beviset på Damens vilja
det låg i kuvertet tillsammans
med föräldrarnas gravbrev
och det värmer mest efter allt slit
hålla samman papperskvarnen
utan att vi två går på en nit
som offrat blod svett och tårar
för följa henne hela vägen hem

nästa vecka klar för slutrapport
och kvitto kräves
före vi lämnar bankpalatset
offrar en A4 pärm där allt
noggrant numrerat och katalogiserat



Rapport från
Mellan vita lakan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-29 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP