Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget vinterfoto


Starka karaktärer



Båda pojkarna speciella
under sin päls bär de
ett stort hjärta
och de har varma tassar
De är trogna sommaren
ända fram till hösten
och då vita flingor faller
ropar de "Öppna dörren matte
vi vill ut och busa bland de vita"

de är hundra procent
som de är


de som är tacksamma
över det lilla
är de som överlevt stormen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-29 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP