Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberbagatell 5

 

 

Står djupt i dyn med

händerna i bön mot skyn

bortom all räddning

passerar livet revy

ute på en öde mo




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-29 11:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fullkomligt onödigt tillägg till föregående kommentar.
Skulle ha skrivit något om oktobright dyster.
Men när jag skulle publicera kommentaren påstod system att sidan inte kunde hittas.
Så jag fick hitta på en ny text istället.
Hade glömt att allt text bör kopieras före möjligt sparande eller publicerande.
'Fel' kan ju oväntat uppstå.
2022-10-29

  lodjuret/seglare VIP
Läsningen känns som ett sjunkande skepp, bara på vildmarkens möjliga stäpp.
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP