Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänder värme.

jag sänder dig min .
kärlek i dag.
sänder du den tillbaka .'
i morgon.
när jag känner mig.
trött o svag.
i dag är det min .
svaga dag.
i morgon kanske du.
är stark.
i dag känns min kraft.
runnit ur,
försöker fånga den igen.
måste ta igenom mig .
denna dag.
jag orkar inte just nu.
känner hur mitt blodtryck
går ned vad orkar jag.
tillbaka till dom dagar .
som är kvar av mitt liv-
i dag mitt blodtryck-
105-59-
mår inte bra.
det är för lågt.
av birgitta29.10.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-29 13:17



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Kram
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP