Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som

 

 

det här

en

 

lördag i oktober

under lönnarna

 

plockar

 

små tankar längst in

ljudlösa 

tidlösa

 

förgrenade

 

*

andas dig ännu

som du är

min skugga

 

under kronan

under djupblå himmel

 

så vackert stilla 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-29 14:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
"Memories
- are made of
..................................this
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP